onsdag 14 mars 2012

Vår och ny Werther!


My Photos av
Pär Thörn i ljudande skapartag. Bild från hans My Space-sida.

Våren rusar in i oss över oss mot oss... & med den sveper en mängd vibrerande glädjeämnen av olika slag!

Thåström har släptt ett riktigt bra album, och hans spelning på KB i Malmö den 9 mars blev synnerligen intensiv. Intensiv, känslotät och långsam på bästa tänkbara sätt. I motljus, med Dan Andersson-hatt på huvudet och med RÖSTEN i behåll... världens vackraste och mest tröstande röst. Ja det blev och det är succé!

Snart släpps också Madonnas nya album M.D.N.A. – vi Madonnaister ser fram enormt mot detta, efter lyssningar i förhand på flera starka låtar från albumet! 

Och så: Ibramhimovic, the one and only, är i kanonform! Det bådar gott. Avancemang i Champions League och ledning i Serie A, Milan och Zlatan ångar på, och det är en fröjd att få vara med på resan!

Pär Thörn har redan gett ut en bok nyligen, och nu kommer en till! Det är i dubbel bemärkelse en pendang: dels till Goethes roman Den unge Werthers lidanden, dels till Thörns egen Röda rummet-variation från häromåret (som gjordes med samma estetiska samplings- och sorterings-metod). Gör som jag, och håll utkik efter: Die Leiden des jungen Werthers (alphabetisch) (på storno förlag).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar